SNEL CONTACT?

 

E-mail: info@loopbaantoekomst.nl

 

 Bel: 06-47864636

 

   VESTIGINGEN:

   Leiden                   Leiderdorp

   Amsterdam            Haarlem

   Den Haag               Alphen a/d Rijn

   Utrecht                  Alle grote plaat-

   Rotterdam              sen in Nederland

 

Direct offerte

Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan >>

Bel mij gelijk terug

Graag uw naam en telefoonnummer invoeren.

Gratis nieuwsbrief

Hulp bij vinden baan

Inleiding
Allereerst geven wij je hier eerst een lijst van de vacatures. Daarna geven wij  aan hoe jij je sollicitatievaardigheden verbetert en vervolgens hoe je de concurrentie bij aankomende vacatures uitsluit.

Vacatures per regio
Het aantal vacatures per regio verschilt. Bij de navolgende link tref je een lijst aan met de vacatures in jouw regio, zie  https://bit.ly/2FJovAq Je kan verder doorklikken naar informatie over de locale arbeidsmarkt.

Werkloosheid gaat toenemen, mede door gevolg van Corona, toch in een aantal sectoren kunnen werkgevers nauwelijks werknemers vinden. Bij de volgende link zie je een aantal kansrijke beroepen, zie https://bit.ly/3m7aGv0

Gratis test
Weet je nog niet wat je wil? Wij hebben een gratis test zodat je weet op welke jij je kan richten.
Stuur dan een mail naar info@loopbaantoekomst en vraag naar de gratis test. Wil je voorbeelden van beroepen? Kijk dan naar deze link https://bit.ly/2Vb6HAJ


Wij coachen je naar een geschikte functie
Kom je er nog niet uit en wil je begeleiding bij het vinden van het juiste beroep, mail of bel naar Loopbaantoekomst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  tel.nr 06-47864636. Het eerste gesprek is gratis en op basis daarvan wordt een offerte gemaakt. In de meeste gevallen heb je antwoord op jouw vraag tussen 6 en 8 uur.

Voorsprong bij solliciteren
De aanpak van Loopbaantoekomst is erop gericht aankomende vacatures op te sporen vóórdat die in de media komen. Dat vóórkomt dat je als sollicitant met heel veel sollicitanten tegelijk solliciteert. Wij leggen u graag uit hoe wij dat doen. Hieronder alvast een samenvatting van hoe wij te werk gaan volgens de methodiek Jobmarketing.

Jobmarketing
Module sollicitatieanalyse 2 uur
Je solliciteert je blauw maar wordt steeds afgewezen. Hoe komt dat? Hoe leg je contacten? Hoe presenteer je jezelf in zo’n contact ? En hoe zorg je ervoor dat jouw brief en CV er positief uitspringen? Veel CV’s worden aantrekkelijker als ze beter zijn toegeschreven naar de gewenste functie en sollicitatiebrieven kunnen vaak persoonlijker en meer pakkend worden door geschiktheid en motivatie te belichten in eigen woorden. Om succes te oogsten met je sollicitaties, is het goed om eens te kijken naar jouw manier om de arbeidsmarkt te bewerken, zie ook PDF hieronder. 
Module sollicitatie en netwerktraining 
In deze module wordt behandeld: 
- baan vinden via de sociale media
- persoonlijke arbeidsmarkt in kaart brengen (lijst maken van bedrijven waar je wil   
  werken)
- strategie voor arbeidsmarktbewerking
- analyse van vacatures
- de keuze van branche en functie aanscherpen door netwerkgesprekken
- afstemmen van het jouw aanbod op de wensen van de werkgever
- je presenteren op de arbeidsmarkt
- het voeren van telefoongesprekken 
- het opstellen van sollicitatiebrieven, Curriculum Vitae en Resumé
- het voeren van sollicitatiegesprekken
- netwerken

Sociale media
Sociale media en vooral Linked-in zijn goede manieren om de jobmarketing methodiek te ondersteunen en onmisbaar om een baan te veroveren. Het is een handige en structurele manier voor het opbouwen en in kaart brengen van relevante netwerkcontacten voor de baan die je zoekt. Wij kunnen je uitleggen hoe je dat aanpakt. 


Download Programmamodules solliciteren:

pdf download

Joomla Templates - by Joomlage.com
Website ontwikkeld door Inspire Creations