SNEL CONTACT?

 

E-mail: info@loopbaantoekomst.nl

 

 Bel: 06-47864636

 

   VESTIGINGEN:

   Leiden                   Leiderdorp

   Amsterdam            Haarlem

   Den Haag               Alphen a/d Rijn

   Utrecht                  Alle grote plaat-

   Rotterdam              sen in Nederland

 

Direct offerte

Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan >>

Bel mij gelijk terug

Graag uw naam en telefoonnummer invoeren.

Gratis nieuwsbrief

Loopbaancoaching individueel

Hulp bij baanloopbaanontwikkeling 

Komt u er alleen niet uit en wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen met een loopbaanexpert, bel dan naar 06-47864636 of mail naar   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Het eerste gesprek is gratis.

Herkent u dit?
U vindt het werk saai, stressvol en weet niet meer wat u wil of motiveert? Of u doet fysiek zwaar werk en wil om die reden naar een andere baan. Of, u bent al lang bij dezelfde baas en weet dat dit u niet motiveert, of u weet dat wel, maar weet niet hoe dat te vertalen naar een baan. Tegelijkertijd weet u niet wat u wel motiveert en/of heeft u een licht vermoeden, maar het brengt u nog niet in actie, want u weet niet hoe. U ziet geen perspectief meer? U blijft zitten waar u zit, maar verliest gaandeweg uw zelfvertrouwen en de kracht en energie om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dat u te ver en de gesprekken met naasten in uw omgeving brengen u niet verder. Wellicht het moment om eens bij Loopbaantoekomst aan te kloppen voor een vrijblijvend gesprek. U kunt daarna in alle rust thuis beslissen of wij u verder kunnen helpen. Neemt daar gerust de tijd voor. Hoe dan ook, wij laten onze klanten niet vertrekken zonder een goed onderbouwd perspectief.

Het filmpje van onze branchevereniging NOLOC sluit aan op die loopbaanvragen en wij van Loopbaantoekomst helpen die vragen op te lossen. 

Doel
Senior coaches begeleiden u naar dit nieuwe perspectief en zo langzamerhand voelt u de energie en kracht weer terugkomen die nodig om een andere baan te bemachtigen.   Daarbij zetten wij een stijl van coachen in die kan worden gekenmerkt als de kortste weg naar een andere baan, empatisch, analyserend, maar vooral resultaatgevend. Wij bieden u een andere en verfrissende kijk op uw werk en uw mogelijkheden en leggen dat aan tegen de vraagaanbod verhouding op de arbeidsmarkt. Als resultaat bieden wij u het vinden van een andere passende functie. 

Baan vinden, wees je concurrent vóór!  
Als voornoemde problemen zijn opgelost, bent u klaar om te gaan solliciteren. Ook daarbij kunnen wij u helpen. Voldoende werkgelegenheid is afhankelijk van economische groei en in 2017 trekt die nog steeds aan. Toch zijn er nog veel sollicitanten die reageren op een dezelfde baan. Wij hebben echter een methode bedacht waarbij u vele concurrenten achter u laat en als eerste bij die baan bent. Maak een vrijblijvende afspraak om te horen hoe dat gaat. 


Referenties

Klanten ervaren de coaching bij Loopbaantoekomst als zinvol en een houvast voor de toekomst. Zij werken optimaal aan hun doel, zowel tijdens de gesprekken als daarbuiten. Het Motivatie Analyse Model (MAM), wordt daarbij meestal ingezet . Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Locaties
In Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Leiden, A´dam, R´dam, Voorburg, Den Haag, R'dam en Utrecht. In de rest van Nederland, van Noord tot Zuid en van West tot Oost, hebben we spreeklocaties

Fiscale aspecten en tarieven
Vaak is een werkgever bereid de kosten van een loopbaanbegeleidingstraject te betalen of als u de kosten zelf gaat betalen, zijn de kosten weliicht aftrekbaar van de belasting, informeer bij www.belastingdienst.nl
Voor meer informatie bel 06-47864636 en vraag naar Hans van Zwieten of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Joomla Templates - by Joomlage.com
Website ontwikkeld door Inspire Creations