SNEL CONTACT?

 

E-mail: info@loopbaantoekomst.nl

 

 Bel: 06-47864636

 

   VESTIGINGEN:

   Leiden                   Leiderdorp

   Amsterdam            Haarlem

   Den Haag               Alphen a/d Rijn

   Utrecht                  Alle grote plaat-

   Rotterdam              sen in Nederland

 

Direct offerte

Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan >>

Bel mij gelijk terug

Graag uw naam en telefoonnummer invoeren.

Gratis nieuwsbrief

Outplacement, re-integratie en loopbaanbegeleiding

Loopbaantoekomst heeft een aanbod voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden, op het gebied van outplacement, re-integratie en loopbaanadvies.

Loopbaantoekomst bestaat ruim 16 jaar en ons verzorgingsgebied is heel Nederland, waar wij met met meer dan 15 consulenten werken. Wij scoorden eerder een 8,3 bij het keurmerk Blik op Werk. De consulenten zijn vrijwel allemaal Erkend loopbaanprofessional en staan voor de kwaliteit die dit keurmerk vereist, zie https://loopbaantoekomst.nl/wie-zijn-wij/consulenten

Aanpak gesprekken
Door Corona voeren wij gesprekken deels on-line, deels persoonlijk. Online werken werken dan via de telefoon, skype, whats-app en per email. Als de omstandigheden dit toelaten, zien we elkaar op 1,5 mtr.

Vraag een vrijblijvend gesprek of offerte aan, zie https://loopbaantoekomst.nl/contact. Op basis van het gesprek doen wij een voorstel voor een of meer gesprekken via een offerte. Bel 06-47864636, of e-mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor een offerte met prijsopgave of vraag nadere informatie. 

Gratis loopbaanadvies vanaf 1 augustus 2020
Mede door de te verwachten toename van werkloosheid als gevolg van Corona, heeft het ministerie van Sociake Zaken een subsidie ingesteld om na te gaan welke kansen er zijn met uw achtergrond, werkervaring en opleiding op deze en de toekomstige arbeidsmarkt. Enige haast is wel geboden, want de regeling stopt na een aantal meldingen. Bij deze link leest u daar meer over:
https://www.noloc.nl/ontwikkeladvies

Loopbaantoekomst voert die regeling voor u uit en u kunt zich aanmelden via tel. 06-47864636 of mail naar   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Covid 19: wat betekent dit voor re-integratie 1e en 2e spoor?

Het UWV heeft een Addendum uitgebracht hierover, Lees verder op ...


Ontslag: wat verandert er in 2020?
Op 1 januari 2020 is de nieuwe wet Arbeidsmarkt in Banlans (WAB) van kracht. Dit heeft zowel gevolgen voor werkgevers als werknemers. Ook het ontslagrecht wordt veranderd. Wat daar de gevolgen van zijn lees je bij deze link https://www.wnra.nl/actueel/nieuws/2019/06/03/wet-arbeidsmarkt-in-balans-wab-aangenomen-door-eerste-kamer

De belangrijkste veranderingen zijn als volgt:

-ontslag wordt eenvoudiger
-je hebt eerder recht op een transitie-of ontslagvergoeding
-de transitie- of ontslagvergoeding voor oudere werknemers gaat omlaag

 

 

Joomla Templates - by Joomlage.com
Website ontwikkeld door Inspire Creations