SNEL CONTACT?

 

E-mail: info@loopbaantoekomst.nl

 

 Bel: 06-47864636

 

   VESTIGINGEN:

   Leiden                   Leiderdorp

   Amsterdam            Haarlem

   Den Haag               Alphen a/d Rijn

   Utrecht

   Rotterdam

 

Direct offerte

Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan >>

Bel mij gelijk terug

Graag uw naam en telefoonnummer invoeren.

Gratis nieuwsbrief

Consulenten

Image1\ Image1\ Image1\ Image1\ Image1\
Hans van ZwietenHans van Zwieten  
Hans van Zwieten, heeft na een grondige werkervaring en scholing in methodieken, expertise opgebouwd met motivatieanalyses en de vertaling daarvan naar carrièreperspectieven. Hij heeft ervaring in zowel de profit als de non-profitsector. Hij is erkend als Loopbaanprofessional door NOLOC, de beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals en Outplacementadviseurs en onderschrijft de gedragscode die organisatie. Verder is hij aangesloten bij een branchevereniging voor reïntegratiebureaus. Hans heeft 15 jaar ervaring in outplacement, re-integratie en loopbaanbegeleiding. Hij heeft aanvullende trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van provocatief coachen, burnout-coaching, Jobmarketing,  sociale media en oplossingsgericht coachen enz. Hans richt zich met name op de Randstad regio Leiden, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.


 

JokeJoke

Joke is van oorsprong docente geschiedenis, maar heeft het grootste deel van haar werkzaam leven binnen de arbeidsre-integratie gewerkt, met mensen in de WAO/WIA, WW en Bijstandsuitkering. Joke werkt met mensen met verschillende (opleidings)niveau's en achtergronden. Daarnaast heeft zij een opleiding tot coach/counselor gevolgd en zij heeft zich verdiept in de psychologie. Haar aanpak is enerzijds empatisch met diepgang, maar ook pragmatisch met als uiteindelijk doel een leuke baan. Joke richt zich met name op de regio Haaglanden, Leiden, Bollenstreek, Amsterdam en Haarlem.

 

Drs. Sonja van der Haas

Drs. Sonja vd Haas, pedagoge, post HBO gecertificeerd coach, richt zich met name op het onderwijs, is ook docente Nederlands als Tweede Taal (NT2), begeleidt anderstalige medewerkster(s) en werkzoekenden die met taal en cultuur vastlopen in hun baan of in het vinden van ander werk. Daarnaast begeleidt zij jongeren bij stages. Sonja heeft 25 jaar ervaring in de non-profitsector, met name in de zorg, welzijn, kinderopvang en het onderwijs. Sonja richt zich met name op de regio Leiden en Bollenstreek.

 

Ineke

Ineke is een gedreven, betrokken, enthousiasmerende, mens-/resultaatgerichte coach/loopbaanbegeleider, die ervan uitgaat dat iedereen talenten heeft. Ineke heeft na de HBO opleiding Personeel en Arbeid de Post HBO opleiding gevolgd voor Loopbaanbegeleider. Tevens is zij licentiehouder van de LIFO®-methodiek (methodische aanpak voor zelfinzicht, bewustwording van anderen en verbeterde samenwerking) en zij heeft diverse coachopleidingen gevolgd. Wat betreft haar werkverleden heeft zij uitgebreid onderzoek gedaan naar de voor haar best passende banen. Dat leidde tot relatief veel banenswitches. Dit onderzoek en deze banenswitches zette haar uiteindelijk op het spoor van re-integratie en loopbaanadvisering, wat zij met veel enthousiasme en passie uitvoert. Ineke beschikt verder over een groot netwerk aan bedrijven in verschillende branches. Door de meerdere banenswitches heeft Ineke een groot netwerk aan bedrijven in diverse branches kunnen opbouwen.

 

Ed

Ed, sr. consultant, heeft naast zijn ervaring als re-integratie en outplacement consultant zich met veel vakgebieden beziggehouden, waaronder marketing, sales, P & O en innovatie. Ed heeft ruim 30 jaar ervaring in de profit en non-proditsector. Branches waarin hij o.m. werkzaam was: arbeidsbemiddeling, foodsector, aannemerij, reclame en communicatiebranche, handel, zakelijke dienstverlening, onderwijs en sociale verzekeringen. Passie: inzet van ervaring voor zijn klanten waardoor zij weer perspectief kunnen zien en uiteindelijk een baan. In de situatie dat u
bijvoorbeeld voor zelfstandig ondernemerschap hebt gekozen, begeleidt Ed u tot de succesvolle start. Zijn aanpak is integer, betrokken, inspirerend en op maatwerk gericht. Ed beschikt over een groot netwerk aan bedrijven in verschillende branches. Ed richt met name op de Drechtsteden, Rotterdam, Gorinchem, Noord-Brabant en Zeeland

 

Erik heeft zo'n 20 jaar ervaring met outplacement, re-integratie en loopbaanadvies voor verschillende opdrachtgevers. Erik houdt kantoor aan de Crooswijksesingel 50 g te Rotterdam
Hij begeleid mensen die werk willen doen dat echt bij hen past. Rotterdam. Mensen die op of na hun 45e echt 'het roer om willen gooien'. ij willen weer fluitend naar hun werk en met meer voldoening en energie thuis komen. Erik |Bos laat zijn klanten ontdekken wat hun kwaliteiten zijn, wat ze willen en hoe zij dat kunnen bereiken met als doel een eigen bedrijf of passende baan in loondienst. Erik Is ervaringsdeskundige, want op zijn 45ste heeft heeft hij her roer omgegooid om zijn eigen praktijk op te richten. Hij weet als geen ander welke belemmeringen je dan tegen komt en hoe je dat kunt doorbreken.

photo

Erik Bos

Joomla Templates - by Joomlage.com
Website ontwikkeld door Inspire Creations