SNEL CONTACT?

 

E-mail: info@loopbaantoekomst.nl

 

 Bel: 06-47864636

 

   VESTIGINGEN:

   Leiden                   Leiderdorp

   Amsterdam            Haarlem

   Den Haag               Alphen a/d Rijn

   Utrecht

   Rotterdam

 

Direct offerte

Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan >>

Bel mij gelijk terug

Graag uw naam en telefoonnummer invoeren.

Gratis nieuwsbrief

Ouderen

Aanbod 55+

Mei 2014 zijn er 678.000 mensen werkzoekend en 120.000 daarvan zijn 55+. Slechts 2% van die 55 plussers komt aan het werk. Hoewel dat veela onder tafel blijft, lijkt het erop dat leeftijdsdiscrmininatie een rol speelt.

In onze begeleiding garanderen wij u geen baan, dan kunnen wij niet, omdat wij ook met die leeftijdsdiscriminatiie hebben te maken. Toch werken wij er hard aan dat u door onze inzet tot die 2% uitstroom naar werk gaat behoren. Wij wachten namelijk niet totdat er vacatures in de media verschijnen, want dan ben je altijd te laat beweren wij. Wij zorgen ervoor dat wij vacatures op het spoor komen vóórdat die in de media komen. Dat is nog geen garantie op een baan, maar het vergroot wel uw kansen.

Onze aanbod is gericht op ouderen in de profit en non-profitsector. In de praktijk begeleiden wij veelal oudere werknemers voor outplacement en re-integratie 2e spoor. Daarnaast begeleiden wij ook oudere werkzoekenden, zie bij aanbod werkzoekenden. Gedurende circa 10 jaar hebben we expertise ontwikkeld voor de doelgroep ouderen.

Wij zijn trots op de methodiek waarbij we de werkzoekende in een situatie brengen waarbij wordt gesolliciteerd zonder concurrentie van 200 anderen. Zo hebben zij altijd een streepje voor op hun concurrentie. De ouderen staan zo vooraan in plaats van meestal achteraan. Wij leggen u graag uit hoe wij hierin te werk gaan.

Joomla Templates - by Joomlage.com
Website ontwikkeld door Inspire Creations